header-zakgoed-transport.jpg

Stukgoed transport met Van der Straten Transport

Bij Van der Straten Transport weten we als geen ander hoe belangrijk het is om uw stukgoederen veilig en efficiënt te vervoeren. Als ervaren transportpartner bieden we maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw specifieke wensen. Bet u op zoek naar een betrouwbare partner voor het transport van uw stukgoederen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze expertise in stukgoed transport

Stukgoederen zijn vaak kwetsbaar en vragen om speciale aandacht tijdens het transport. Daarom hebben wij onze dienstverlening afgestemd op de specifieke eisen van stukgoed transport. We beschikken over een modern wagenpark met jonge en goed onderhouden voertuigen die allemaal voldoen aan de Euro 6-norm.

Wij beschikken over ervaren chauffeurs die uw stukgoederen veilig en vakkundig vervoeren. Zij denken altijd met u mee om de goederen zo goed mogelijk te lossen.

Uw stukgoederen in goede handen

Onze dienstverlening op het gebied van stukgoed transport is gericht op het bieden van flexibiliteit, snelheid en betrouwbaarheid. Als betrouwbare partner zorgen we voor een vlekkeloze afhandeling van uw transportopdracht. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van ons geavanceerde track & trace-systeem om uw zending te volgen en weet u altijd waar uw stukgoederen zich bevinden.

"Van der Straten Transport BV is actief sinds 2016 en laat zich o.a. inhuren voor het transport van zakgoed en stukgoed op pallets. Met veel oog voor klantvriendelijkheid, service en stiptheid verzorgen wij transporten door heel Nederland. Wij stellen ons flexibel op en creëren voor elk probleem de juiste oplossing."

Stukgoederen en pallets snel en eenvoudig laden of lossen met de kooiaap

Dankzij de kooiaap (meeneemheftruck) en autolaadkraan kunnen wij op vrijwel iedere locatie leveren. Als standaard gebruiken wij 4-weg meeneemheftrucks. Deze heftrucks kunnen in alle richtingen rijden: vooruit, achteruit en zijwaarts. Op locaties waar weinig ruimte is, kunnen we met een kooiaap daardoor toch heel goed manoeuvreren. Pallet transport en vervoer van verpakte goederen kunnen we daardoor tot aan de voordeur leveren.

Neem contact met ons op voor stukgoed transport

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van stukgoed transport? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het organiseren van het transport van uw stukgoederen. Bij Van der Straten Transport bent u verzekerd van een veilige, efficiënte en betrouwbare afhandeling van uw transportopdracht.

Om uw stukgoederen te vervoeren hebben we informatie van u nodig zoals het gewicht, afmetingen, levertijd, bestemming, afhaallocatie etc. Met behulp van die informatie kunnen we voor u een prijs berekenen.

Dit veld is verplicht, vul uw naam in
Ongeldige invoer
Dit veld is verplicht, vul uw e-mailadres in
Dit veld is verplicht, vul uw vraag in

We reageren binnen twee werkdagen op uw bericht. U ontvangt zelf automatisch een kopie. Heeft uw vraag spoed? Dan is het handiger om ons even te bellen.

Stukgoed is een term die wordt gebruikt in de transport- en logistieke sector om goederen aan te duiden die niet als bulkgoederen of als een geheel kunnen worden vervoerd, maar die apart moeten worden verpakt of geladen. Voorbeelden van stukgoederen zijn bijvoorbeeld dozen, kisten, pallets, kratten, en zakken. Stukgoederen zijn vaak kwetsbaar en vereisen daarom speciale aandacht tijdens het transport om beschadiging te voorkomen

Binnenlands vervoer geschiedt volgens de Algemene Vervoerscondities (AVC), steeds zoals de laatst gedeponeerde versie ter griffie van de rechtbank te Amsterdam en Rotterdam. Grensoverschrijdend vervoer geschiedt conform het CMR-verdrag en in aanvulling daarop vernoemde AVC. Op verzoek zenden wij de genoemde voorwaarden kosteloos toe.