header-webwinkel-distributie.jpg

Transportbedrijf inhuren

U bent op zoek naar een transportbedrijf in de regio Nederland dat u kunt inhuren om uw transporten uit te voeren. Bij Van der Straten Transport kunt u terecht voor diverse soorten transporten, waaronder steentransport, kooiaap transport en webwinkel distributie. Wij zijn een betrouwbare partner op het gebied van transporten in Nederland en België.

Een modern en flexibel wagenpark

Ontzorgen is een groot goed en een belangrijk punt waar we ons sterk voor maken als u ons transportbedrijf inhuurt. Of het nu gaat om enkele pallet, een volle vracht of een aanvulling op het eigen personeel van onze klanten. Wij stellen ons flexibel op en creëren voor elk probleem de juiste oplossing.

We beschikken bij Van der Straten Transport over jonge en goed onderhouden voertuigen die allemaal voldoen aan de Euro 6-norm. De Euro 6 is de meest recente milieunorm. Op dit moment is deze Europese emissiestandaard verplicht in veel binnensteden en grote industriezones. Als u ons inhuurt dan kunnen we dus overal uw vrachten afleveren.

Ervaren transportbedrijf inhuren

Onze chauffeurs hebben niet alleen de benodigde ervaring, ze kennen ook de verschillende regels voor het plaatsen van goederen in een opslag in Nederland. Zo ontzorgen wij u volledig waardoor u zich kunt concentreren op de kernactiviteiten van uw bedrijf.

Naast ons eigen personeel zijn er ook eigen rijders voor ons actief. Eigen rijders zijn ZZP-chauffeurs met een eigen truck. In de meeste gevallen rijden ze met opleggers van ons. De keuze voor de samenwerking met eigen rijders past goed bij onze visie en werkwijze.

Van der Straten Transport BV is actief sinds 2016 en laat zich inhuren als transportbedrijf in diverse branches. Met veel oog voor klantvriendelijkheid, service en stiptheid verzorgen wij transporten door heel Nederland en België. Dat doet we zowel voor zakelijke als particuliere klanten.

Inhuren van experts in transport

Kiest u ervoor om een vrachtwagen met chauffeur bij ons te huren inclusief een kraan of kooiaap? Dan kiest u voor ervaring, deskundigheid en een gecertificeerde chauffeur. Al onze chauffeurs zijn in het bezit van de benodigde vervoersdiploma’s en op de hoogte van alle veiligheidseisen. Zij zijn bedreven in het besturen van een kraan of kooiaap en verplaatsen uw goederen zorgvuldig en tot op de millimeter nauwkeurig.

Wij helpen u graag met uw transportvraag

Van der Straten Transport voert uw transporten graag voor u uit. Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u ons transportbedrijf inhuren? Neem dan contact met ons op.

Van der Straten Transport BV
Raadhuisstraat 35
4944 VE Raamsdonk

+31(0)162 - 24 90 09

Dit veld is verplicht, vul uw naam in
Ongeldige invoer
Dit veld is verplicht, vul uw e-mailadres in
Dit veld is verplicht, vul uw vraag in