header-webwinkel-distributie.jpg

Transportbedrijven Brabant

Voor veel bedrijven in Noord-Brabant is goederenvervoer een belangrijk onderdeel van hun activiteiten. Hun bedrijfsrendement is mede afhankelijk van logistiek en transport. Het is dan ook van groot belang dat het vervoer van goederen stipt op tijd, zorgvuldig en volgens de wettelijke regels wordt uitgevoerd. Bij Van der Straten Transport is alles daarop ingericht. Dat maakt ons tot meer dan een vervoerder van goederen van A naar B. 

Zoek u een betrouwbaar transportbedrijf in Noord-Brabant?

Zoek dan niet verder! Van der Straten Transport verzorgt al geruime tijd vanuit Noord-Brabant het goederentransport voor verschillende bedrijven. Bij ons draait het om échte samenwerking met onze opdrachtgevers.

Samen zoeken we steeds naar de meest optimale vervoersoplossing. Het is onze rol om uw transportbehoefte om te zetten in een gestroomlijnde logistieke operatie. De meerwaarde bij Van Straten Transport zit in meer dan alleen het verplaatsen van goederen van A naar B.

Eén van de meest flexibele transportbedrijven in Noord-Brabant

Met onze gecertificeerde chauffeurs en het moderne duurzame vrachtwagenpark voldoen wij aan alle vervoerseisen. Wij staan bekend om onze service, vriendelijkheid, no-nonsense, flexibiliteit en kwaliteit. Dankzij een platte structuur met korte communicatielijnen kunnen onze klanten altijd rekenen op persoonlijk contact.

We zijn als transportbedrijf in Noord-Brabant onder andere actief in het bouwmaterialentransport, pallettransport en dedicated transport. Bij ons is 100% klanttevredenheid vanzelfsprekend en we doen wat we beloven. Daarom durven we wel te zeggen dat we één van de meest flexibele transportbedrijven van Noord-Brabant zijn.

Dedicated transportbedrijf in Noord-Brabant

Vrachtwagenvervoer zonder dat u daarin zelf hoeft te investeren?  Bij dedicated transport zetten transportbedrijven vrachtwagens enkel en alleen in voor één opdrachtgever. Dat betekent dat de laadruimte niet wordt gedeeld met zendingen van andere partijen.

U kunt ons transportbedrijf in Noord-Brabant het hele jaar door inschakelen voor dedicated transport. Wij vervoeren uw vracht van en naar elke bestemming in Nederland. Ons transportbedrijf is gespecialiseerd in het vervoer van betonmateriaal, steenproducten, plaatmateriaal, hout en palletvrachten. Maar ook voor andere producten kunnen wij vrijwel altijd het juiste vervoer inzetten.

Lees meer over dedicated transport

Van der Straten Transport BV is actief sinds 2016 en zet zich als transportbedrijf in voor diverse branches. Met veel oog voor klantvriendelijkheid, service en stiptheid verzorgen wij vanuit Noord-Brabant transporten voor bedrijven door heel Nederland.

Pallet transport Noord-Brabant

Wij zijn specialisten in het vervoer van zakgoed, big bags en palletgoederen voor de bouw. Denk onder andere aan het transport van cement, kalk, zand en bouwmaterialen. Deze vrachten vervoeren we met onze veelzijdige huiftrailers. Uw goederen worden daarin droog vervoerd.

Onze huiftrailers hebben zeilen die rondom open kunnen en ze zijn uitgerust met een kooiaap voor flexibel laden en lossen. U kunt ons transportbedrijf inschakelen voor het transport van kleine pallets, meerdere pallets of complete ladingen. Van alle transportbedrijven in Noord-Brabant zijn wij één van de meest flexibele en efficiënte transporteurs.

Lees meer over pallet transport

Bouwmaterialen transport Noord-Brabant

Wij verzorgen alle soorten transport van bouwmaterialen door Nederland. Ons transportbedrijf beschikt over moderne vrachtwagens voor het vervoer van vrijwel alle steen- en betonproducten. Ongeacht de grootte of zwaarte ervan. Ook het laden en lossen van bouwmaterialen en andere producten op lastige locaties is geen probleem.

Met kooiaap trailers en steentrailers met eigen kraan beschikt ons transportbedrijf over een vrachtwagenpark waarmee we elke transportklus moeiteloos klaren. Als één van de meest gevraagde transportbedrijven in Noord-Brabant bieden wij voor iedere transport een passende oplossing.

Lees meer over bouwmaterialen transport

Uw logistieke proces uitbesteden aan een transportbedrijf in Noord-Brabant

Bij veel transportbedrijven is ICT een vast onderdeel van de dienstverlening. Zo ook bij Van der Straten Trasnport. U heeft bij ons de mogelijkheid om gebruik te maken van automatische track en trace informatie. Daarmee kunnen uw klanten exact volgen waar hun bestelling zich bevindt. U geeft uw klanten daarvoor een uniek tracking nummer.

We kunnen deze track en trace informatie ook in de huisstijl van uw eigen bedrijf aanbieden. Via ons online klantenportaal kunt u uw zendingen real time invoeren en ook zelf volgen.

 

LEES MEER OVER track & trace

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van ons transportbedrijf? Neem dan contact met ons op om uw transportvraagstuk te bespreken. Wij vertellen u graag persoonlijk meer over de mogelijkheden.

Dit veld is verplicht, vul uw naam in
Ongeldige invoer
Dit veld is verplicht, vul uw e-mailadres in
Dit veld is verplicht, vul uw vraag in

We reageren binnen twee werkdagen op uw bericht. U ontvangt zelf automatisch een kopie. Heeft uw vraag spoed? Dan is het handiger om ons even te bellen.

Veelgestelde vragen

Kan ik afhaal- en aflevertijden doorgeven?

U kunt zelf aangeven wanneer uw vracht door onze chauffeur bij u opgehaald kan worden en wanneer deze afgeleverd moet worden. Alles kan in overleg. Voor ontvangst van uw vracht bij de klant laten we altijd een ontvangst vrachtbrief tekenen. 

Binnenlands vervoer geschiedt volgens de Algemene Vervoerscondities (AVC), steeds zoals de laatst gedeponeerde versie ter griffie van de rechtbank te Amsterdam en Rotterdam. Grensoverschrijdend vervoer geschiedt conform het CMR-verdrag en in aanvulling daarop vernoemde AVC. Op verzoek zenden wij de genoemde voorwaarden kosteloos toe.