header-tijdelijk-chauffeur-inzetten.jpg

Vrachtwagen met chauffeur en kraan of kooiaap huren

Een bijzondere dienst die Van der Straten Transport aanbiedt, zijn de service ritten. Hierbij huurt u van ons een vrachtwagen met chauffeur en aanvullende voorzieningen zoals een kraan of een kooiaap. U bent volledig vrij in de manier waarop u deze dienst gebruikt. Dit geeft u een grote flexibiliteit in de inzet van het materiaal. De service ritten zijn er vooral op gericht om u extra te ondersteunen met aanvullende diensten.

Een vrachtwagen met chauffeur kan u tijd en geld besparen

Kiest u ervoor om een vrachtwagen met chauffeur bij ons te huren inclusief een kraan of kooiaap? Dan kiest u voor ervaring, deskundigheid en een gecertificeerde chauffeur. Al onze chauffeurs zijn in het bezit van de benodigde vervoersdiploma’s en op de hoogte van alle veiligheidseisen. Zij zijn bedreven in het besturen van een kraan of kooiaap en verplaatsen uw goederen zorgvuldig en tot op de millimeter nauwkeurig.

Onze chauffeurs kunnen u bij de logistieke uitvoering van uw project bovendien passend adviseren. Dat kan u uiteindelijk tijd en geld besparen.

Een voorbeeld uit de praktijk

Stel u kiest voor een extern opslagterrein of magazijn. Bijvoorbeeld omdat u tijdelijk extra capaciteit nodig heeft. In zo’n situatie zijn onze service ritten een ideale oplossing. U kiest voor een vrachtwagen met chauffeur inclusief kraan of kooiaap voor de momenten waarop dat nodig is. En ook alleen maar voor zolang als dat nodig is. Onze chauffeur vervoert uw goederen naar de locatie. Daar helpt hij u met het plaatsen op het opslagterrein of in de magazijnstellingen. Dat doet hij efficiënt en veilig.

Onze chauffeurs hebben niet alleen de benodigde ervaring, ze kennen ook de verschillende regels voor het plaatsen van goederen in een opslag. Zo ontzorgen wij u volledig waardoor u zich kunt concentreren op de kernactiviteiten van uw bedrijf.

Wij helpen u graag met uw transportvraag

Van der Straten Transport voert uw transporten graag voor u uit. Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u ons transportbedrijf inhuren? Neem dan contact met ons op.

Van der Straten Transport BV
Raadhuisstraat 35
4944 VE Raamsdonk

+31(0)162 - 24 90 09

Dit veld is verplicht, vul uw naam in
Ongeldige invoer
Dit veld is verplicht, vul uw e-mailadres in
Dit veld is verplicht, vul uw vraag in