header-betonelementen2.jpg

Dedicated transport: Exclusief vrachtwagenvervoer

Heeft u behoefte aan vrachtwagenvervoer exclusief voor uw bedrijf, maar wilt u zich geen zorgen maken over het transport van uw leveringen? Kies dan voor dedicated transport door Van der Straten Transport. U heeft dan altijd de beschikking over vrachtwagenvervoer uitsluitend voor uw eigen bedrijf, zonder dat u daarin zelf hoeft te investeren.

Heeft u wel een eigen wagenpark, maar behoefte aan extra eigen transportcapaciteit op piekmomenten? Ook dan haalt u met dedicated transport door Van der Straten Transport een hoogwaardige oplossing in huis.

Dedicated transport naar elke bestemming in Nederland

Bij dedicated transport zetten wij onze vrachtwagens enkel en alleen in voor één opdrachtgever. Dat betekent dat de laadruimte niet wordt gedeeld met zendingen van andere partijen. Wij hoeven dan ook geen rekening te houden met leveringen voor anderen op de route en kunnen uw goederen snel en efficiënt van A naar B verplaatsen. Deze vorm van dedicated transport wordt ook strategisch dedicated vervoer genoemd.

Altijd het juiste vervoer voor uw dedicated transport

U kunt ons het hele jaar door inschakelen voor elke bestemming in Nederland en voor verschillende soorten vracht. Van veevoeder en agrarische producten (zakgoed) tot verpakkingsmaterialen of leveringen voor bouwmarkten. Voor specifieke vervoersdoeleinden kunnen wij altijd het juiste vervoer inzetten. Bijvoorbeeld een oplegger met kraan voor beton- en steentransport of een huifwagen met kooiaap voor plaatmateriaal, hout en palletvervoer.

De voordelen op een rij

  • Financieel aantrekkelijk want geen investering in een eigen wagenpark
  • Wel de beschikking over exclusief vrachtwagenvervoer
  • Vrachtwagens die voldoen aan de Europese milieu-eisen
  • Duurzaam en betrouwbaar goederentransport
  • Stipte levering van goederen door heel Nederland
  • Niet afhankelijk van deelladingen, dus de beste service voor uw klant
  • Flexibel transport, bij pieken en dalen schakelen wij moeiteloos mee

"Ontzorgen is een groot goed en een belangrijk punt waar we ons dagelijks sterk voor maken. Of het nu gaat om enkele pallet, een volle vracht of een aanvulling op het eigen personeel van onze klanten. Wij stellen ons flexibel op en creëren voor elk probleem de juiste oplossing."

Automatische track en trace informatie

U heeft bij ons de mogelijkheid om gebruik te maken van automatische track en trace informatie. Via ons online klantenportaal kunt u zendingen real time invoeren. Hiermee kunt u exact volgen waar uw zending zich bevindt. Wij kunnen deze track en trace informatie ook in de huisstijl van uw eigen bedrijf (whitelabel) aanbieden. Zo kunt u uw klanten ook hun bestelling laten volgen.

Is exclusief vrachtwagenvervoer iets voor u?

Om exclusief vrachtwagenvervoer ofwel dedicated transport goed te organiseren, beschikt Van der Straten over een modern wagenpark dat aan alle eisen van duurzaamheid voldoet. We sluiten naadloos aan bij uw transportwensen. Met onze ervaring en onze uitgebreide certificering bieden we een hoog niveau van service.

Heeft u een logistieke uitdaging?

Zoveel logistiek als u nodig heeft! Dat is exclusief vrachtwagenvervoer bij Van der Straten Transport. Bent u geïnteresseerd in een informatief gesprek? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over.

Van der Straten Transport BV
Raadhuisstraat 35
4944 VE Raamsdonk

+31(0)162 - 24 90 09

Dit veld is verplicht, vul uw naam in
Ongeldige invoer
Dit veld is verplicht, vul uw e-mailadres in
Dit veld is verplicht, vul uw vraag in

We reageren binnen twee werkdagen op uw bericht. U ontvangt zelf automatisch een kopie. Heeft uw vraag spoed? Dan is het handiger om ons even te bellen.