header-zakgoed-transport.jpg

Pallet transport van verpakte stoffen

Transport van verpakte producten op pallets is onze specialisatie. Van der Straten Transport verzorgt zakgoed transport op pallets van onder andere cement, kalk, zand en bouwmaterialen. Deze vrachten vervoeren we met huiftrailers, uitgerust met een kooiaap voor flexibel laden en lossen.

Wanneer kiest u voor pallet transport?

Als u meerdere pakketten naar hetzelfde adres moet versturen, dan kunt u vanwege financiële redenen ervoor kiezen de pakketten op een pallet te zetten. Daarnaast is ook het gewicht een belangrijke reden om te kiezen voor pallet vervoer. Een enkel pakket mag (o.a. door de Arbo-wetgeving) namelijk niet zwaarder zijn dan 31,5 kg. Voor het versturen van pakketten met een hoger gewicht, moeten de goederen op een pallet gezet worden. Pallet transport door Van der Straten Transport sluit hier perfect bij aan.

De meestgebruikte palletmaten in de transport zijn Europallets of Blokpallets. Een europallet is 120×80 (LxB) en kan maximaal 720 KG dragen. Een blokpallet is 120×100 (LxB) en kan maximaal 1000 KG dragen.

Zakgoed en pallet transport met functionele huiftrailers

Bij huifvervoer worden uw goederen beschermd tegen wind en regen. Het is dus niet nodig om de lading af te zeilen. Onze trailers hebben geen vaste zijkanten, maar zijn rondom helemaal voorzien van zeilen. Deze zeilen kunnen eenvoudig over de gehele lengte vanaf de zijkant en achterkant geopend worden. Onze chauffeurs kunnen daardoor makkelijk overal bij. Pallet transport is daarom de ideale manier voor het vervoeren van goederen.

Huifvervoer is geschikt om allerlei soorten lading te vervoeren. Wij zetten onze veelzijdige huiftrailers onder andere in voor het transport van zakgoed, big bags en palletgoederen.

Zakgoed en pallets snel en eenvoudig laden of lossen met de kooiaap

U kunt bij ons terecht voor diverse soorten transport, waaronder kooiaap transport en steentrailer transport. Dankzij de kooiaap (meeneemheftruck) en autolaadkraan kunnen wij op vrijwel iedere locatie leveren, dus ook op bouwplaatsen en agrarische bedrijven.

Als standaard gebruiken wij 4-weg meeneemheftrucks. Deze heftrucks kunnen in alle richtingen rijden: vooruit, achteruit en zijwaarts. Op locaties waar weinig ruimte is, kunnen we met een kooiaap daardoor toch heel goed manoeuvreren. Pallet transport en vervoer van verpakte goederen kunnen we daardoor tot aan de voordeur leveren.

"Van der Straten Transport BV is actief sinds 2016 en laat zich o.a. inhuren voor het transport van zakgoed en stukgoed op pallets. Met veel oog voor klantvriendelijkheid, service en stiptheid verzorgen wij transporten door heel Nederland. Wij stellen ons flexibel op en creëren voor elk probleem de juiste oplossing."

Stukgoed en pallet transport op maat

Voor palletvervoer draaien wij onze hand niet om. Voor een groeiende groep opdrachtgevers verzorgen wij het palletvervoer van zakgoederen. Dit kunnen bouwmaterialen zijn, maar bijvoorbeeld ook karton voor levensmiddelen.

Wij verzorgen transport voor kleine pallets, meerdere pallets of complete ladingen. Ook het verzenden van lange pakketten of afwijkende goederen nemen wij graag voor onze rekening. Wij regelen voor u de meest efficiënte oplossing.

Waarom uw zakgoed of pallet transport aan ons uitbesteden?

Voor ons is transport veel meer dan verplaatsen van A naar B. Onze dienstverlening is erop gericht om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen en om ieder transport zorgvuldig af te leveren. Wij realiseren dit met efficiënte logistieke oplossingen op maat.

Wij nemen het transport van uw zendingen uit handen tegen een zeer concurrerend tarief. Zo bespaart u op het transport en kunt u uw eigen personeel flexibel inzetten.

Naast zakgoed en pallet transport bieden wij ook vele andere mogelijkheden waaronder:

Veelgestelde vragen over pallet transport

Wat is pallet transport?

Wilt u veel goederen tegelijk verzenden op een pallet? Dan bieden wij u met pallet transport de perfecte oplossing. Voor één pallet, enkele pallets of zelfs complete ladingen draaien wij onze hand niet om. Wanneer u ons inschakelt voor uw pallet transport dan bent u verzekert van de meest efficiënte oplossing. Wij vervoeren pallets door heel Nederland van Limburg tot Groningen en van Zeeland tot in de Achterhoek.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Om uw pallets te vervoeren hebben we informatie van u nodig zoals het gewicht, afmetingen, levertijd, bestemming, afhaallocatie etc. Met behulp van die informatie kunnen we voor u een prijs berekenen.

Wilt u weten wat ons transportbedrijf voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag persoonlijk meer over de mogelijkheden.

Dit veld is verplicht, vul uw naam in
Ongeldige invoer
Dit veld is verplicht, vul uw e-mailadres in
Dit veld is verplicht, vul uw vraag in

We reageren binnen twee werkdagen op uw bericht. U ontvangt zelf automatisch een kopie. Heeft uw vraag spoed? Dan is het handiger om ons even te bellen.

Binnenlands vervoer geschiedt volgens de Algemene Vervoerscondities (AVC), steeds zoals de laatst gedeponeerde versie ter griffie van de rechtbank te Amsterdam en Rotterdam. Grensoverschrijdend vervoer geschiedt conform het CMR-verdrag en in aanvulling daarop vernoemde AVC. Op verzoek zenden wij de genoemde voorwaarden kosteloos toe.