header-huifvervoer.jpg

Huiftransport maakt laden en lossen extra makkelijk

Bij Van der Straten Transport vervoeren we veel vrachten met huiftrailers. Deze trailers hebben geen vaste zijkanten, maar zijn rondom helemaal voorzien van zeilen. Deze zeilen kunnen eenvoudig over de gehele lengte vanaf de zijkant en achterkant geopend worden. Onze chauffeurs kunnen daardoor makkelijk overal bij. Bij huifvervoer is het dan ook mogelijk om de lading snel te laden of te lossen.

Doordat deze trailers tevens aan de bovenkant open kunnen, is ook het laden en lossen van goederen met een kraan heel eenvoudig. Al onze huiftrailers voldoen aan moderne technische standaarden. Daarmee ontzien we het milieu en besparen we op de kilometerkosten.

Vervoer met huiftransport beschermt goederen tegen wind en regen

Bij huifvervoer worden uw goederen beschermd tegen wind en regen. Het is dus niet nodig om de lading af te zeilen. Onze huiftrailers zijn uiteraard wel voorzien van spanbanden om uw goederen veilig vast te zetten.

Huifvervoer is geschikt om allerlei soorten lading te vervoeren. Wij zetten onze veelzijdige huiftrailers onder andere in voor het transport van karton, plaatmateriaal, zakgoed, glas, tuinhout, sierbestrating, machines, big bags en palletgoederen. Eigenlijk is er maar één voorwaarde voor huifvervoer: de lading moet binnenmaats zijn.

Een huiftrailer met meeneemheftruck

 Is er geen heftruck aanwezig op uw locatie? Dan nemen wij een kooiaap mee op de huiftrailer. Een kooiaap is een lichte en wendbare meeneemheftruck waarmee het mogelijk is om goederen zorgvuldig en nauwkeurig te verplaatsen. Met een kooiaap kunnen onze chauffeurs bijna overal zelf laden en lossen. Ook op minder goed toegankelijke locaties zoals in veel binnensteden.

Pallet transport

Wanneer u het palletvervoer uitbesteedt wilt u daar toch geen omkijken meer naar hebben? Bij Van der Straten Transport hebben we veel ervaring met pallet transport, waardoor u ervan uit kunt gaan dat alles tot in detail geregeld is. Kleine of grote ladingen zijn geen probleem. Wij regelen het juiste vervoer voor alle type goederen. Ook het verzenden van lange pakketten en afwijkende pallet transporten nemen wij graag voor onze rekening.

Wij helpen u graag met uw transportvraag

Huifvervoer is geschikt voor het schoon en droog transporteren van de meest uiteenlopende goederen. Wilt u meer informatie over huiftransport of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met een transportoplossing op maat.

Dit veld is verplicht, vul uw naam in
Ongeldige invoer
Dit veld is verplicht, vul uw e-mailadres in
Dit veld is verplicht, vul uw vraag in

We reageren binnen twee werkdagen op uw bericht. U ontvangt zelf automatisch een kopie. Heeft uw vraag spoed? Dan is het handiger om ons even te bellen.

Binnenlands vervoer geschiedt volgens de Algemene Vervoerscondities (AVC), steeds zoals de laatst gedeponeerde versie ter griffie van de rechtbank te Amsterdam en Rotterdam. Grensoverschrijdend vervoer geschiedt conform het CMR-verdrag en in aanvulling daarop vernoemde AVC. Op verzoek zenden wij de genoemde voorwaarden kosteloos toe.