header-steentransport.jpg

Transportbedrijf Tilburg: Meerwaarde in goederentransport

Transportbedrijf Van der Straten Transport is al jarenlang actief in het wegtransport van goederen. Voor veel bedrijven in Tilburg is goederenvervoer een belangrijk onderdeel van hun activiteiten. Hun bedrijfsrendement is mede afhankelijk van logistiek en transport. Het is dan ook van groot belang dat het vervoer van goederen stipt op tijd, zorgvuldig en volgens de wettelijke regels wordt uitgevoerd. Bij Van der Straten Transport is alles daarop ingericht. Maar wij zijn meer dan een vervoerder van goederen van A naar B.

Pallet transport Tilburg

Het vervoer van zakgoed, big bags en palletgoederen voor de bouw is een specialisatie van ons transportbedrijf. Denk onder andere aan het transport van cement, kalk, zand en bouwmaterialen. Deze vrachten vervoeren we vanuit Tilburg met onze veelzijdige huiftrailers. Uw goederen worden daarin droog vervoerd. Onze huiftrailers zijn uitgerust met een kooiaap voor flexibel laden en lossen.

LEES MEER OVER PALLET TRANSPORT

Van der Straten Transport BV is actief sinds 2016 en laat zich inhuren als transportbedrijf in diverse branches. Met veel oog voor klantvriendelijkheid, service en stiptheid verzorgen wij vanuit Tilburg transporten door heel Nederland.

Dedicated transport Tilburg

Bij dedicated transport stellen wij onze vrachtwagens exclusief voor uw bedrijf in Tilburg beschikbaar. Dat betekent dat u altijd beschikt over vrachtwagenvervoer zonder dat u daarin zelf hoeft te investeren. Wij vervoeren uw vracht vanuit Tilburg naar elke bestemming in Nederland.

Ons transportbedrijf is gespecialiseerd in het vervoer van betonmateriaal, steenproducten, plaatmateriaal, hout en palletvrachten. Maar ook voor andere producten kunnen wij vrijwel altijd het juiste vervoer inzetten.

Lees meer over dedicated transport

Een transportbedrijf dat doet wat het belooft

Met onze gecertificeerde chauffeurs en het moderne duurzame vrachtwagenpark kunnen wij aan alle vervoerswensen voldoen. Service, vriendelijkheid, no-nonsense, flexibiliteit en kwaliteit typeren ons transportbedrijf.

Bij ons is 100% klanttevredenheid vanzelfsprekend en we doen wat we beloven. Onze platte structuur en korte communicatielijnen zorgen ervoor dat onze klanten altijd kunnen rekenen op snelheid én persoonlijk contact. We zijn in Tilburg onder andere actief in het dedicated transport, pallettransport en bouwmaterialentransport.

Bouwmaterialen transport Tilburg

Wij verzorgen vanuit de regio Tilburg alle soorten transport van bouwmaterialen door Nederland. Ons transportbedrijf beschikt over moderne vrachtwagens voor het vervoer van vrijwel alle steen- en betonproducten. Ongeacht de grootte of zwaarte ervan. Ook het laden en lossen van bouwmaterialen en andere producten op lastige locaties is geen probleem.

Met kooiaap trailers en steentrailers met eigen kraan beschikt ons transportbedrijf over een wagenpark waarmee we elke transportklus moeiteloos klaren.

Lees meer over bouwmaterialen transport

Op zoek naar een transportbedrijf?

Van der Straten Transport verzorgt al geruime tijd het goederentransport voor verschillende bedrijven. Samen zoeken we steeds naar de meest optimale vervoersoplossing. Bij ons draait het om échte samenwerking met onze opdrachtgevers. Het is onze rol om uw transportbehoefte om te zetten in een gestroomlijnde logistieke operatie. De meerwaarde bij Van Straten Transport zit in meer dan alleen het verplaatsen van goederen van A naar B.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Wilt u weten wat ons transportbedrijf voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag persoonlijk meer over de mogelijkheden.

Dit veld is verplicht, vul uw naam in
Ongeldige invoer
Dit veld is verplicht, vul uw e-mailadres in
Dit veld is verplicht, vul uw vraag in

We reageren binnen twee werkdagen op uw bericht. U ontvangt zelf automatisch een kopie. Heeft uw vraag spoed? Dan is het handiger om ons even te bellen.

Binnenlands vervoer geschiedt volgens de Algemene Vervoerscondities (AVC), steeds zoals de laatst gedeponeerde versie ter griffie van de rechtbank te Amsterdam en Rotterdam. Grensoverschrijdend vervoer geschiedt conform het CMR-verdrag en in aanvulling daarop vernoemde AVC. Op verzoek zenden wij de genoemde voorwaarden kosteloos toe.