header-transport.jpg

Een modern wagenpark voor slimme en efficiƫnte transportoplossingen

Wij beschikken over twee goed onderhouden, nieuwe trekkers. Beide trekkers voldoen aan de Euro 6-norm. Dat is de meest recente Europese emissiestandaard die in de hele Europese Unie van kracht is. Onze vrachtwagens voldoen daarmee aan de nieuwste normen.

Onze zeer schone auto’s zijn standaard uitgerust met een verstelbare rijhoogte. Ze zijn zo gebouwd dat ze zowel charterwerk met standaard trailers als zwaar transport met afwijkingen ladingen aankunnen. U kunt ons daardoor inschakelen voor uiteenlopende transportopdrachten. Gecombineerd met onze aanvullende dienstverlening kunnen wij u volledig ontzorgen met de volgende soorten transport:

Steentrailer-transport en charter werk. Wij rijden hoofdzakelijk voor de bouw en agrarische sector.

Transport en direct plaatsen van zware materialen zoals stalen rijplaten, betonnen keerwanden en stapelblokken.

Speciaal transport voor ladingen met afwijkende vormen en afmetingen.

betonelementen-efficient.jpg

Efficiƫnte logistieke oplossingen

Wij kunnen ook de plaatsing van betonnen elementen voor u verzorgen. Door slimme technieken zijn wij in staat om betonnen elementen snel en vakkundig te plaatsen. Voor u als klant levert dat ook een extra prijsvoordeel op.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bart vertelt u graag persoonlijk meer over de mogelijkheden.

Bart van der Straten

Bart van der Straten
+31(0)162 - 24 90 09