Wie zijn wij?

Van der Straten Transport is ontstaan vanuit een passie voor het chauffeursvak én vanuit persoonlijke frustratie. Oprichter en eigenaar Bart van der Straten was niet blij met wat hij om zich heen zag. Hij miste klantgerichtheid, zag een gebrek aan service en ergerde zich aan het slecht nakomen van afspraken. Hij besloot dat beter te doen en startte zijn eigen transportbedrijf.

Met veel oog voor klantvriendelijkheid, service en stiptheid verzorgt hij nu met zijn collega’s transporten door heel Nederland. Dat doet hij zowel voor zakelijke als particuliere klanten.

Een modern en flexibel wagenpark

We beschikken bij Van der Straten Transport over jonge en goed onderhouden voertuigen die allemaal voldoen aan de Euro 6-norm. De Euro 6 is de meest recente milieunorm. Op dit moment is deze Europese emissiestandaard verplicht in veel binnensteden en grote industriezones.

Bij de investering in nieuwe voertuigen kijken wij altijd naar de ontwikkeling van de werkzaamheden. Indien nodig passen we de voertuigen aan om het werk van de chauffeur makkelijk te maken en de kans op schades tot een minimum terug te brengen.

"Ontzorgen is een groot goed en een belangrijk punt waar we ons dagelijks sterk voor maken. Of het nu gaat om enkele pallet, een volle vracht of een aanvulling op het eigen personeel van onze klanten. Wij stellen ons flexibel op en creëren voor elk probleem de juiste oplossing. Naast betrouwbaar en veilig transport kunnen onze klanten ook op ons rekenen voor het laden en lossen. Daarvoor gebruiken wij de zeer wendbare 4-weg kooiaap of een kraan op de vrachtwagen. En als klanten dat willen, halen we zelfs de juiste pallets of pakketten uit hun opslag. Zo doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden bij onze klanten zo min mogelijk vertraging oplopen en zij zo snel mogelijk geholpen zijn."

Bart van der Straten, eigenaar

Eigen rijders

Naast het eigen personeel zijn er ook eigen rijders voor ons actief. Eigen rijders zijn ZZP-chauffeurs met een eigen truck. In de meeste gevallen rijden ze met opleggers van ons. De keuze voor de samenwerking met eigen rijders past goed bij onze visie en werkwijze.

In veel gevallen zetten eigen rijders graag een stapje extra. En dat sluit goed aan bij het hoge serviceniveau dat wij onze klanten willen bieden.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag persoonlijk meer over de mogelijkheden.

Dit veld is verplicht, vul uw naam in
Ongeldige invoer
Dit veld is verplicht, vul uw e-mailadres in
Dit veld is verplicht, vul uw vraag in

We reageren binnen twee werkdagen op uw bericht. U ontvangt zelf automatisch een kopie. Heeft uw vraag spoed? Dan is het handiger om ons even te bellen.

Binnenlands vervoer geschiedt volgens de Algemene Vervoerscondities (AVC), steeds zoals de laatst gedeponeerde versie ter griffie van de rechtbank te Amsterdam en Rotterdam. Grensoverschrijdend vervoer geschiedt conform het CMR-verdrag en in aanvulling daarop vernoemde AVC. Op verzoek zenden wij de genoemde voorwaarden kosteloos toe.