header-betonelementen2.jpg

Track en trace informatie en andere services

Van der Straten Transport vervoert uw producten en materialen van a naar b. Dat doen we zorgvuldig, veilig en snel. Maar daar houdt onze dienstverlening niet op. Wij bieden ook een aantal diensten aan die het u makkelijker maken en die u zoveel mogelijk ontzorgen.

Automatische track en trace informatie

U heeft bij ons de mogelijkheid om gebruik te maken van automatische track en trace informatie. Daarmee kunnen uw klanten exact volgen waar hun bestelling zich bevindt. U geeft uw klanten daarvoor een uniek tracking nummer. Wij kunnen deze track en trace informatie ook in de huisstijl van uw eigen bedrijf aanbieden. Via ons online klantenportaal kunt u uw zendingen real time invoeren en ook zelf volgen.

Service ritten met aanvullende diensten

Onze service ritten nemen u werk uit handen en zijn een voordelige oplossing in verschillende situaties. Stel dat u met capaciteitsproblemen in uw vervoer of opslag te maken krijgt, bijvoorbeeld doordat uw bedrijf een sterke groei doormaakt. Dan kunnen wij u ondersteunen met een vrachtwagen inclusief chauffeur en aanvullende diensten. Daar kunt u geheel naar eigen inzicht en voor zolang als nodig is gebruik van maken.

Lees alles over deze flexibele oplossing op de pagina service ritten.

Samenstellen van zendingen en bijzondere afleverlocaties

Heeft u verschillende zendingen om in één rit te combineren? Bijvoorbeeld een aantal bestellingen van dezelfde klant. Of bestellingen van verschillende klanten die u op dezelfde dag wilt laten afleveren? Wij kunnen u werk uit handen nemen door deze zendingen voor u samen te stellen. Dit is niet alleen een makkelijke maar ook een efficiënte oplossing uit oogpunt van kostenbewaking. Het is een dienst die wij vaak leveren. Onder andere bij webwinkel distributie.

Datzelfde geldt ook voor levering van producten en materialen op bijzondere afleverlocaties. Wij kunnen op elke locatie die met onze vrachtwagens bereikbaar is leveringen verzorgen. Van de oprit bij een klant tot levering op het terras van een strandpaviljoen. Zo nodig zetten wij daarbij een 4-weg kooiaap in.

Meer weten over onze services?

Van der Straten Transport ondersteunt u graag met aanvullende diensten. Wilt u meer weten over track en trace informatie, service ritten, het samenstellen van zendingen of bijzondere afleverlocaties? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Dit veld is verplicht, vul uw naam in
Ongeldige invoer
Dit veld is verplicht, vul uw e-mailadres in
Dit veld is verplicht, vul uw vraag in

We reageren binnen twee werkdagen op uw bericht. U ontvangt zelf automatisch een kopie. Heeft uw vraag spoed? Dan is het handiger om ons even te bellen.

Binnenlands vervoer geschiedt volgens de Algemene Vervoerscondities (AVC), steeds zoals de laatst gedeponeerde versie ter griffie van de rechtbank te Amsterdam en Rotterdam. Grensoverschrijdend vervoer geschiedt conform het CMR-verdrag en in aanvulling daarop vernoemde AVC. Op verzoek zenden wij de genoemde voorwaarden kosteloos toe.