header-huiftrailers-met-kooiaap.jpg

Transportbedrijf Oosterhout inhuren

U bent op zoek naar een transportbedrijf in Oosterhout dat u kunt inhuren om uw transporten uit te voeren? Voor veel bedrijven in Oosterhout is goederenvervoer een belangrijk onderdeel van hun activiteiten. Het is dan ook van groot belang dat het vervoer van goederen stipt op tijd, zorgvuldig en volgens de wettelijke regels wordt uitgevoerd. Bij Van der Straten Transport is alles daarop ingericht.

Een transportbedrijf zonder gedoe

Ontzorgen is een groot goed en een belangrijk punt waar we ons sterk voor maken als u ons transportbedrijf in Oosterhout inhuurt. Of het nu gaat om enkele pallet, een volle vracht of een aanvulling op het eigen personeel van onze klanten. Wij stellen ons flexibel op en creëren voor elk probleem de juiste oplossing. We zijn in Oosterhout onder andere actief in het dedicated transport, pallettransport en bouwmaterialentransport.

Dedicated transport Oosterhout

Heeft u behoefte aan vrachtwagenvervoer exclusief voor uw bedrijf, maar wilt u zich geen zorgen maken over het transport van uw leveringen? Kies dan voor dedicated transport door Van der Straten Transport.

Bij dedicated transport stellen wij onze vrachtwagens exclusief voor uw bedrijf in Oosterhout beschikbaar. Dat betekent dat u altijd beschikt over vrachtwagenvervoer zonder dat u daarin zelf hoeft te investeren. Wij vervoeren uw vracht vanuit Oosterhout naar elke bestemming in Nederland.

Lees meer over dedicated transport

Van der Straten Transport BV is actief sinds 2016 en laat zich inhuren als transportbedrijf in diverse branches. Met veel oog voor klantvriendelijkheid, service en stiptheid verzorgen wij vanuit Oosterhout transporten door heel Nederland.

Pallet transport Oosterhout

Voor palletvervoer draaien wij onze hand niet om. Voor een groeiende groep opdrachtgevers verzorgen wij het palletvervoer van zakgoederen. Dit kunnen bouwmaterialen zijn, maar bijvoorbeeld ook karton voor levensmiddelen. Deze vrachten vervoeren we vanuit Oosterhout met onze veelzijdige huiftrailers. Onze huiftrailers zijn standaard uitgerust met een kooiaap voor flexibel laden en lossen.

LEES MEER OVER PALLET TRANSPORT

Bouwmaterialen transport Oosterhout

Bij ons kunt u terecht voor alle soorten transport van bouwmaterialen door Nederland. Onze vrachtwagens zijn geschikt voor het vervoer van vrijwel alle steen- en betonproducten die in de bouw en bij de aanleg van wegen gebruikt worden.

Met kooiaap trailers en steentrailers met eigen kraan beschikt ons transportbedrijf over een wagenpark waarmee we elke transportklus moeiteloos klaren. Laden en lossen van bouwmaterialen en andere producten op lastige locaties is hiermee geen enkel probleem.

Lees meer over bouwmaterialen transport

Op zoek naar een transportbedrijf?

De meerwaarde bij Van Straten Transport zit in meer dan alleen het verplaatsen van goederen van A naar B. Bij ons draait het om échte samenwerking met onze opdrachtgevers. Het is onze rol om uw transportbehoefte om te zetten in een gestroomlijnde logistieke operatie.  Service, vriendelijkheid, no-nonsense, flexibiliteit en kwaliteit typeren ons transportbedrijf.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Wilt u weten wat ons transportbedrijf voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag persoonlijk meer over de mogelijkheden.

Dit veld is verplicht, vul uw naam in
Ongeldige invoer
Dit veld is verplicht, vul uw e-mailadres in
Dit veld is verplicht, vul uw vraag in

We reageren binnen twee werkdagen op uw bericht. U ontvangt zelf automatisch een kopie. Heeft uw vraag spoed? Dan is het handiger om ons even te bellen.

Binnenlands vervoer geschiedt volgens de Algemene Vervoerscondities (AVC), steeds zoals de laatst gedeponeerde versie ter griffie van de rechtbank te Amsterdam en Rotterdam. Grensoverschrijdend vervoer geschiedt conform het CMR-verdrag en in aanvulling daarop vernoemde AVC. Op verzoek zenden wij de genoemde voorwaarden kosteloos toe.