header-webwinkel-distributie.jpg

Transportbedrijf in Utrecht nodig?

Welkom bij Van der Straten Transport, hét transportbedrijf in Utrecht en omstreken! Of u nu op zoek bent naar transport van bouwmaterialen, machines of andere producten, wij bieden u de oplossing die u nodig heeft. Met onze jarenlange ervaring en modern wagenpark kunnen wij u altijd snel en efficiënt van dienst zijn. Lees hieronder meer over onze transportdiensten in Utrecht.

Transportdiensten in Utrecht

Onze transportdiensten in Utrecht zijn erop gericht om uw goederen snel en veilig op de plaats van bestemming te krijgen. Wij beschikken over een modern en goed onderhouden wagenpark dat geschikt is voor het vervoeren van vrijwel alle soorten goederen. Onze chauffeurs zijn ervaren en gecertificeerd, en zorgen voor een snelle en veilige levering.

Specialist in bouwtransport

Als specialist in bouwtransport zijn wij gespecialiseerd in het vervoeren van bouwmaterialen, machines en andere producten die gebruikt worden in de bouw. Onze steentrailers met eigen kraan maken het mogelijk om op bijna elke bouwplaats te lossen. Daarnaast beschikken wij over kooiaap trailers waarmee wij zelfs de meest moeilijk bereikbare locaties kunnen bereiken.

Transport op maat

Bij Van der Straten Transport bieden wij transport op maat. Wij begrijpen dat elke klant en elk transport anders is, en daarom bieden wij altijd een oplossing op maat. Of u nu eenmalig of regelmatig transport nodig heeft, wij denken graag met u mee en bieden een passende oplossing.

Van der Straten Transport BV is actief sinds 2016 en zet zich als transportbedrijf in voor diverse branches. Met veel oog voor klantvriendelijkheid, service en stiptheid verzorgen wij vanuit Noord-Brabant transporten voor bedrijven in o.a. de regio Utrecht.

Uw logistieke proces uitbesteden aan een transportbedrijf

Bij veel transportbedrijven is ICT een vast onderdeel van de dienstverlening. Zo ook bij Van der Straten Trasnport. U heeft bij ons de mogelijkheid om gebruik te maken van automatische track en trace informatie. Daarmee kunnen uw klanten exact volgen waar hun bestelling zich bevindt. U geeft uw klanten daarvoor een uniek tracking nummer.

We kunnen deze track en trace informatie ook in de huisstijl van uw eigen bedrijf aanbieden. Via ons online klantenportaal kunt u uw zendingen real time invoeren en ook zelf volgen.

LEES MEER OVER track & trace

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden van ons transportbedrijf in Utrecht? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze website. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Bij Van der Straten Transport bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardig transport tegen een eerlijke prijs.

Dit veld is verplicht, vul uw naam in
Ongeldige invoer
Dit veld is verplicht, vul uw e-mailadres in
Dit veld is verplicht, vul uw vraag in

We reageren binnen twee werkdagen op uw bericht. U ontvangt zelf automatisch een kopie. Heeft uw vraag spoed? Dan is het handiger om ons even te bellen.

Binnenlands vervoer geschiedt volgens de Algemene Vervoerscondities (AVC), steeds zoals de laatst gedeponeerde versie ter griffie van de rechtbank te Amsterdam en Rotterdam. Grensoverschrijdend vervoer geschiedt conform het CMR-verdrag en in aanvulling daarop vernoemde AVC. Op verzoek zenden wij de genoemde voorwaarden kosteloos toe.