header-steentransport.jpg

Transportbedrijf Gorinchem: Specialisten in goederentransport

Voor veel bedrijven in de regio Gorinchem is goederenvervoer een belangrijk onderdeel van hun activiteiten. Hun bedrijfsrendement is mede afhankelijk van logistiek en transport. Het is dan ook van groot belang dat het vervoer van goederen stipt op tijd, zorgvuldig en volgens de wettelijke regels wordt uitgevoerd. Bij Van der Straten Transport is alles daarop ingericht. Maar wij zijn meer dan een vervoerder van goederen van A naar B.

Een transportbedrijf dat doet wat het belooft

Met onze gecertificeerde chauffeurs en het moderne duurzame vrachtwagenpark kunnen wij aan alle vervoerswensen voldoen. Service, vriendelijkheid, no-nonsense, flexibiliteit en kwaliteit typeren ons transportbedrijf.

Wij hebben een platte structuur met korte communicatielijnen waardoor onze klanten altijd kunnen rekenen op snelheid en persoonlijk contact. We zijn in Gorinchem onder andere actief in het bouwmaterialentransport, pallettransport en dedicated transport. Bij ons is 100% klanttevredenheid vanzelfsprekend en we doen wat we beloven

Bouwmaterialen transport Gorinchem

Wij verzorgen alle soorten transport van bouwmaterialen door Nederland. Ons transportbedrijf beschikt over moderne vrachtwagens voor het vervoer van vrijwel alle steen- en betonproducten van en naar Gorinchem. Ongeacht de grootte of zwaarte ervan. Ook het laden en lossen van bouwmaterialen en andere producten op lastige locaties is geen probleem.

Met kooiaap trailers en steentrailers met eigen kraan beschikt ons transportbedrijf over een vrachtwagenpark waarmee we elke transportklus moeiteloos klaren.

Lees meer over bouwmaterialen transport

Van der Straten Transport BV is actief sinds 2016 en laat zich inhuren als transportbedrijf in diverse branches. Met veel oog voor klantvriendelijkheid, service en stiptheid verzorgen wij vanuit Gorinchem transporten door heel Nederland.

Pallet transport Gorinchem

Het vervoer van zakgoed, big bags en palletgoederen voor de bouw is een specialisatie van ons transportbedrijf. Denk onder andere aan het transport van cement, kalk, zand en bouwmaterialen. Deze vrachten vervoeren we van en naar Gorichem met onze veelzijdige huiftrailers. Onze huiftrailers zijn uitgerust met een kooiaap voor flexibel laden en lossen.

LEES MEER OVER PALLET TRANSPORT

Dedicated transport Gorinchem

Bij dedicated transport stellen wij onze vrachtwagens exclusief voor uw bedrijf in Gorinchem beschikbaar. Dat betekent dat u altijd beschikt over vrachtwagenvervoer zonder dat u daarin zelf hoeft te investeren. Wij vervoeren uw vracht vanuit Gorinchem naar iedere bestemming in Nederland.

Als transportbedrijf zijn wij gespecialiseerd in het vervoer van betonmateriaal, steenproducten, plaatmateriaal, hout en palletvrachten. Maar ook voor andere producten kunnen wij vrijwel altijd het juiste vervoer inzetten.

Lees meer over dedicated transport

Op zoek naar een transportbedrijf in de regio Gorinchem?

Van der Straten Transport verzorgt het goederentransport voor vele verschillende bedrijven in de regio Gorinchem. Samen zoeken we naar de vervoersoplossing die het beste bij uw bedrijf past.

Bij ons draait het om ├ęchte samenwerking met onze opdrachtgevers. Het is onze rol om uw transportbehoefte om te zetten in een gestroomlijnde logistieke operatie. De meerwaarde bij Van Straten Transport zit in meer dan alleen het verplaatsen van goederen van A naar B.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Wilt u weten wat ons transportbedrijf voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag persoonlijk meer over de mogelijkheden.

Dit veld is verplicht, vul uw naam in
Ongeldige invoer
Dit veld is verplicht, vul uw e-mailadres in
Dit veld is verplicht, vul uw vraag in

We reageren binnen twee werkdagen op uw bericht. U ontvangt zelf automatisch een kopie. Heeft uw vraag spoed? Dan is het handiger om ons even te bellen.

Binnenlands vervoer geschiedt volgens de Algemene Vervoerscondities (AVC), steeds zoals de laatst gedeponeerde versie ter griffie van de rechtbank te Amsterdam en Rotterdam. Grensoverschrijdend vervoer geschiedt conform het CMR-verdrag en in aanvulling daarop vernoemde AVC. Op verzoek zenden wij de genoemde voorwaarden kosteloos toe.