header-webwinkel-distributie.jpg

Transportbedrijf Waalwijk:
Efficiënt transport door heel Nederland

U zoekt een transportbedrijf in de regio Waalwijk dat u kunt inhuren om uw transporten uit te voeren. Bij Van der Straten Transport bent u aan het juiste adres voor diverse soorten transporten, waaronder steentransport, kooiaap transport en webwinkel distributie. Wij zijn een betrouwbare partner op het gebied van transporten door heel Nederland.

Inhuren van experts in transport

Voor veel bedrijven in Waalwijk is goederenvervoer een belangrijk onderdeel van hun activiteiten. Hun bedrijfsrendement is mede afhankelijk van logistiek en transport. Het is dan ook van groot belang dat het vervoer van goederen stipt op tijd, zorgvuldig en volgens de wettelijke regels wordt uitgevoerd. Bij Van der Straten Transport is alles daarop ingericht.

Van der Straten Transport verzorgt al geruime tijd het goederentransport voor verschillende bedrijven in de regio Waalwijk. Met veel oog voor klantvriendelijkheid, service en stiptheid verzorgen wij transporten door heel Nederland. Dat doet we zowel voor zakelijke als particuliere klanten.

Bouwmaterialen transport Waalwijk

Bij ons kunt u terecht voor alle soorten transport van bouwmaterialen van en naar Waalwijk en door Nederland. Onze vrachtwagens zijn geschikt voor het vervoer van vrijwel alle steen- en betonproducten die in de bouw en bij de aanleg van wegen gebruikt worden.

Met kooiaap trailers en steentrailers met eigen kraan beschikt ons transportbedrijf over een wagenpark waarmee we elke transportklus moeiteloos klaren. Laden en lossen van bouwmaterialen en andere producten op lastige locaties is hiermee geen enkel probleem.

Lees meer over bouwmaterialen transport

Pallet transport Waalwijk

Voor palletvervoer draaien wij onze hand niet om. Voor diverse opdrachtgevers in de regio Waalwijk verzorgen wij het palletvervoer van zakgoederen. Dit kunnen bouwmaterialen zijn, maar bijvoorbeeld ook karton voor levensmiddelen. Deze vrachten vervoeren we vanuit Waalwijk met onze veelzijdige huiftrailers. Onze huiftrailers zijn standaard uitgerust met een kooiaap voor flexibel laden en lossen.

LEES MEER OVER PALLET TRANSPORT

Een modern en flexibel wagenpark

Ontzorgen is een groot goed en een belangrijk punt waar we ons sterk voor maken als u ons transportbedrijf in Waalwijk inhuurt. Of het nu gaat om enkele pallet, een volle vracht of een aanvulling op het eigen personeel van onze klanten. Wij stellen ons flexibel op en creëren voor elk probleem de juiste oplossing.

We beschikken bij Van der Straten Transport over jonge en goed onderhouden voertuigen die allemaal voldoen aan de Euro 6-norm. De Euro 6 is de meest recente milieunorm. Op dit moment is deze Europese emissiestandaard verplicht in veel binnensteden en grote industriezones. Als u ons inhuurt dan kunnen we dus overal uw vrachten afleveren.

Ervaren transportbedrijf Waalwijk

De meerwaarde bij Van Straten Transport zit in meer dan alleen het verplaatsen van goederen van A naar B. Bij ons draait het om échte samenwerking met onze opdrachtgevers. Het is onze rol om uw transportbehoefte om te zetten in een gestroomlijnde logistieke operatie.  Service, vriendelijkheid, no-nonsense, flexibiliteit en kwaliteit typeren ons transportbedrijf.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Wilt u weten wat ons transportbedrijf voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag persoonlijk meer over de mogelijkheden.

Dit veld is verplicht, vul uw naam in
Ongeldige invoer
Dit veld is verplicht, vul uw e-mailadres in
Dit veld is verplicht, vul uw vraag in

We reageren binnen twee werkdagen op uw bericht. U ontvangt zelf automatisch een kopie. Heeft uw vraag spoed? Dan is het handiger om ons even te bellen.

Binnenlands vervoer geschiedt volgens de Algemene Vervoerscondities (AVC), steeds zoals de laatst gedeponeerde versie ter griffie van de rechtbank te Amsterdam en Rotterdam. Grensoverschrijdend vervoer geschiedt conform het CMR-verdrag en in aanvulling daarop vernoemde AVC. Op verzoek zenden wij de genoemde voorwaarden kosteloos toe.