header-betonelementen2.jpg

Kooiaap transport: laden en lossen met een meeneemheftruck

Kooiaap transport is een ideale oplossing voor het laden en lossen op locaties waar geen heftruck voorhanden is. Bijna al onze opleggers zijn voorzien van een kooiaap. De kooiaap is een meeneemheftruck die achterop de oplegger hangt. Ruimteverlies voor de lading is er daardoor niet. Bovendien is een kooiaap binnen een aantal minuten operationeel. Wij kunnen uw vracht dan ook zonder tijdverlies laden of lossen.

Kooiaap transport is ideaal voor levering op krappe locaties

Als standaard gebruiken wij 4-weg meeneemheftrucks. Deze heftrucks kunnen in alle richtingen rijden: vooruit, achteruit en zijwaarts. Op locaties waar weinig ruimte is, kunnen we met een kooiaap daardoor toch heel goed manoeuvreren.

Kooiaap transport is ideaal in bijvoorbeeld krappe woonwijken. Met een kooiaap is het een stuk makkelijker om tussen geparkeerde auto’s en door smalle straten te rijden. Op die manier kunnen we de materialen vrijwel altijd op de juiste plaats afleveren.

Een kooiaap is geschikt voor vervoer van allerlei soorten vracht

Al onze meeneemheftrucks zijn geschikt voor het laden en lossen van zware vracht zoals materiaal voor op bouwplaatsen. Door de wendbaarheid en mogelijkheid om ook zijwaarts te rijden is ook het vervoer van buitenmaatse materialen, zoals bijvoorbeeld lange balken, geen enkel probleem. Maar ook voor winkelbevoorrading is de kooiaap een uitstekende oplossing. Denk aan het laden en lossen van pallets met goederen.

Wat uw vervoersvraag ook is, met kooiaap transport hebben wij een passende oplossing voor u in huis.

Kooiaap transport is ideaal voor bouwmaterialen

Voor transport naar bouwplaatsen is de kooiaap onmisbaar. Omdat hier vaak weinig ruimte is, gebruiken we de kooiaap om goederen op exact de juiste plaats neer te zetten. Dit maakt het werk op de bouwplaats vele malen efficiënter. Onze chauffeurs denken altijd met u mee om de goederen zo goed mogelijk te plaatsen.

Bouwmaterialen hebben vaak afwijkende vormen en zijn zwaar van gewicht. Daarom is het verstandig om het transport over te laten aan een gespecialiseerde transporteur. Wij hebben veel ervaring met het transporteren van bouwmaterialen naar bouwplaatsen, groothandels en particulieren. Wilt u weten hoeveel capaciteit u nodig heeft? Reken het dan uit via onze laadmeter tool.

Transport van tuinhout en tuinartikelen met kooiaap

Wij verzorgen dagelijks het transport van tuinhout en tuinartikelen uit naam van groothandels, tuincentra en webshops. Onze chauffeurs zijn zeer bedreven in het lossen van zendingen met de kooiaap op krappe locaties. Zij lossen de goederen op een zo'n zorgvuldig mogelijke manier, zodat de klant zo efficiënt mogelijk aan het werk kan.

Wij bieden de mogelijkheid om gebruik te maken van ons track en trace systeem. Hierdoor kunnen uw klanten in real time de zending volgen.

Wij helpen u graag met uw transportvraag

Beschikt u niet over een eigen heftruck, maar is deze bij het laden en lossen van uw vracht onmisbaar? Wij zijn u graag van dienst met ons kooiaap transport.

Voor onze multifunctionele meeneemheftrucks is geen vracht te groot of te zwaar. Wij kunnen deze snel en veilig voor u verplaatsen. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons kooiaap vervoer.

Dit veld is verplicht, vul uw naam in
Ongeldige invoer
Dit veld is verplicht, vul uw e-mailadres in
Dit veld is verplicht, vul uw vraag in

We reageren binnen twee werkdagen op uw bericht. U ontvangt zelf automatisch een kopie. Heeft uw vraag spoed? Dan is het handiger om ons even te bellen.

Binnenlands vervoer geschiedt volgens de Algemene Vervoerscondities (AVC), steeds zoals de laatst gedeponeerde versie ter griffie van de rechtbank te Amsterdam en Rotterdam. Grensoverschrijdend vervoer geschiedt conform het CMR-verdrag en in aanvulling daarop vernoemde AVC. Op verzoek zenden wij de genoemde voorwaarden kosteloos toe.