header-webwinkel-distributie.jpg

Transportbedrijf Amsterdam

Goederenvervoer is voor veel bedrijven - waaronder in de regio Amsterdam - van cruciaal belang voor hun bedrijfsrendement. Een betrouwbare logistieke partner is dan ook essentieel om ervoor te zorgen dat het transport van goederen op tijd en volgens de geldende regels verloopt.

Bij Van der Straten Transport zijn wij hier volledig op ingericht. Hierdoor zijn wij meer dan alleen een vervoerder van goederen van A naar B voor bedrijven in de regio Amsterdam.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar transportbedrijf voor transporten van en naar Amsterdam?

Stop met zoeken en neem contact op met Van der Straten Transport! Wij zijn al jarenlang een betrouwbare partner voor verschillende bedrijven in de regio Amsterdam. Bij ons staat échte samenwerking met onze opdrachtgevers centraal.

Samen met u zoeken we steeds naar de meest optimale vervoersoplossing. Onze rol is om uw transportbehoefte om te zetten in een gestroomlijnde logistieke operatie. Bij Van der Straten Transport bieden we daarom meer dan alleen het verplaatsen van goederen van A naar B.

Flexibele transportbedrijf voor al uw transporten van en naar Amsterdam

We zijn als transportbedrijf in de regio Amsterdam onder andere actief in het bouwmaterialentransport, pallettransport en dedicated transport. Bij ons is 100% klanttevredenheid vanzelfsprekend en we doen wat we beloven.

Met ons moderne en duurzame vrachtwagenpark en gecertificeerde chauffeurs voldoen wij aan alle vervoerseisen. Wij staan bekend om onze uitstekende service, vriendelijkheid, flexibiliteit en hoge kwaliteit. Dankzij onze platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen, kunnen onze klanten altijd rekenen op persoonlijk contact. Ontdek onze voordelige en betrouwbare transportoplossingen!

Dedicated transportbedrijf in Amsterdam

Vrachtwagenvervoer zonder dat u daarin zelf hoeft te investeren?  Bij dedicated transport zetten transportbedrijven vrachtwagens enkel en alleen in voor één opdrachtgever. Dat betekent dat de laadruimte niet wordt gedeeld met zendingen van andere partijen.

U kunt ons transportbedrijf in het hele jaar door inschakelen voor dedicated transport van en naar de regio Amsterdam. Wij vervoeren uw vracht van en naar elke bestemming in Nederland. Ons transportbedrijf is gespecialiseerd in het vervoer van betonmateriaal, steenproducten, plaatmateriaal, hout en palletvrachten. Maar ook voor andere producten kunnen wij vrijwel altijd het juiste vervoer inzetten.

Lees meer over dedicated transport

Uw logistieke proces uitbesteden aan een transportbedrijf

Bij veel transportbedrijven is ICT een vast onderdeel van de dienstverlening. Zo ook bij Van der Straten Trasnport. U heeft bij ons de mogelijkheid om gebruik te maken van automatische track en trace informatie. Daarmee kunnen uw klanten exact volgen waar hun bestelling zich bevindt. U geeft uw klanten daarvoor een uniek tracking nummer.

We kunnen deze track en trace informatie ook in de huisstijl van uw eigen bedrijf aanbieden. Via ons online klantenportaal kunt u uw zendingen real time invoeren en ook zelf volgen.

LEES MEER OVER track & trace

Pallet transport Amsterdam

Wij zijn specialisten in het vervoer van zakgoed, big bags en palletgoederen voor de bouw. Denk onder andere aan het transport van cement, kalk, zand en bouwmaterialen. Deze vrachten vervoeren we met onze veelzijdige huiftrailers. Uw goederen worden daarin droog vervoerd.

Onze huiftrailers hebben zeilen die rondom open kunnen en ze zijn uitgerust met een kooiaap voor flexibel laden en lossen. U kunt ons transportbedrijf inschakelen voor het transport van kleine pallets, meerdere pallets of complete ladingen. Van alle transportbedrijven in Noord-Brabant zijn wij één van de meest flexibele en efficiënte transporteurs.

LEES MEER OVER PALLET TRANSPORT

Bouwmaterialen transport Amsterdam

Wij verzorgen al uw transporten van bouwmaterialen door heel Nederland. Ons transportbedrijf beschikt over moderne vrachtwagens die geschikt zijn voor het vervoeren van vrijwel alle steen- en betonproducten, ongeacht de grootte of zwaarte ervan. Zelfs op lastige locaties kunnen wij uw bouwmaterialen en andere producten laden en lossen.

Ons transportbedrijf beschikt over kooiaap trailers en steentrailers met eigen kraan, waarmee wij elke transportklus moeiteloos kunnen klaren. We zijn een flexibel transporbedrijf en bieden voor ieder transport een passende oplossing. Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw transportbehoeften in Amsterdam en omstreken!

 

Lees meer over bouwmaterialen transport

Veelgestelde vragen

Transportbedrijf Rotterdam

Bij Van der Straten Transport kunt u terecht voor diverse soorten transporten, waaronder bouwmaterialentransport, pallettransport en dedicated transport. Bij ons is 100% klanttevredenheid vanzelfsprekend en we doen wat we beloven.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van ons transportbedrijf? Neem dan contact met ons op om uw transportvraagstuk te bespreken. Wij vertellen u graag persoonlijk meer over de mogelijkheden.

Dit veld is verplicht, vul uw naam in
Ongeldige invoer
Dit veld is verplicht, vul uw e-mailadres in
Dit veld is verplicht, vul uw vraag in

We reageren binnen twee werkdagen op uw bericht. U ontvangt zelf automatisch een kopie. Heeft uw vraag spoed? Dan is het handiger om ons even te bellen.

Binnenlands vervoer geschiedt volgens de Algemene Vervoerscondities (AVC), steeds zoals de laatst gedeponeerde versie ter griffie van de rechtbank te Amsterdam en Rotterdam. Grensoverschrijdend vervoer geschiedt conform het CMR-verdrag en in aanvulling daarop vernoemde AVC. Op verzoek zenden wij de genoemde voorwaarden kosteloos toe.