header-webwinkel-distributie.jpg

Transportbedrijf Den Bosch inhuren

Voor veel bedrijven in de regio Den Bosch is goederenvervoer een belangrijk onderdeel van hun activiteiten. Hun bedrijfsrendement is mede afhankelijk van logistiek en transport. Het is dan ook van groot belang dat het vervoer van goederen stipt op tijd, zorgvuldig en volgens de wettelijke regels wordt uitgevoerd. Bij Van der Straten Transport is alles daarop ingericht. Dat maakt ons tot meer dan een vervoerder van goederen van A naar B. 

Een betrouwbaar transportbedrijf in de regio 's-Hertogenbosch

Met onze gecertificeerde chauffeurs en het moderne duurzame vrachtwagenpark kunnen wij aan alle vervoerswensen voldoen. Service, vriendelijkheid, no-nonsense, flexibiliteit en kwaliteit typeren ons transportbedrijf. Wij hebben een platte structuur met korte communicatielijnen waardoor onze klanten altijd kunnen rekenen op snelheid en persoonlijk contact.

We zijn als transportbedrijf in Den Bosch onder andere actief in het bouwmaterialentransport, pallettransport en dedicated transport. Bij ons is 100% klanttevredenheid vanzelfsprekend en we doen wat we beloven

Bouwmaterialen transport Den Bosch

Wij verzorgen alle soorten transport van bouwmaterialen door Nederland. Ons transportbedrijf beschikt over moderne vrachtwagens voor het vervoer van vrijwel alle steen- en betonproducten. Ongeacht de grootte of zwaarte ervan. Ook het laden en lossen van bouwmaterialen en andere producten op lastige locaties is geen probleem. Met kooiaap trailers en steentrailers met eigen kraan beschikt ons transportbedrijf over een vrachtwagenpark waarmee we elke transportklus moeiteloos klaren.

Lees meer over bouwmaterialen transport

Van der Straten Transport BV is actief sinds 2016 en laat zich inhuren als transportbedrijf in diverse branches. Met veel oog voor klantvriendelijkheid, service en stiptheid verzorgen wij vanuit 's-Hertogenbosch transporten door heel Nederland.

Pallet transport Den Bosch

Wij zijn specialisten in het vervoer van zakgoed, big bags en palletgoederen voor de bouw. Denk onder andere aan het transport van cement, kalk, zand en bouwmaterialen. Deze vrachten vervoeren we van en naar Den Bosch met onze veelzijdige huiftrailers. Uw goederen worden daarin droog vervoerd.

Onze huiftrailers hebben zeilen die rondom open kunnen en ze zijn uitgerust met een kooiaap voor flexibel laden en lossen. U kunt ons transportbedrijf inschakelen voor het transport van kleine pallets, meerdere pallets of complete ladingen.

LEES MEER OVER PALLET TRANSPORT

Dedicated transportbedrijf Den Bosch

Bij dedicated transport stellen wij onze vrachtwagens exclusief voor uw bedrijf in Den Bosch beschikbaar. Dat betekent dat u altijd beschikt over vrachtwagenvervoer zonder dat u daarin zelf hoeft te investeren. U kunt ons transportbedrijf het hele jaar door inschakelen. Wij vervoeren uw vracht van en naar elke bestemming in Nederland. Ons transportbedrijf is gespecialiseerd in het vervoer van betonmateriaal, steenproducten, plaatmateriaal, hout en palletvrachten. Maar ook voor andere producten kunnen wij vrijwel altijd het juiste vervoer inzetten.

Lees meer over dedicated transport

Zoekt u een transportbedrijf in de regio Den Bosch?

Zoek dan niet verder! Van der Straten Transport verzorgt al geruime tijd het goederentransport voor verschillende bedrijven in de regio Den Bosch. Bij ons draait het om échte samenwerking met onze opdrachtgevers. Samen zoeken we steeds naar de meest optimale vervoersoplossing. Het is onze rol om uw transportbehoefte om te zetten in een gestroomlijnde logistieke operatie.

De meerwaarde bij Van Straten Transport zit in meer dan alleen het verplaatsen van goederen van A naar B. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van ons transportbedrijf? Neem dan contact met ons op om uw transportvraagstuk te bespreken.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Wilt u weten wat ons transportbedrijf voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag persoonlijk meer over de mogelijkheden.

Dit veld is verplicht, vul uw naam in
Ongeldige invoer
Dit veld is verplicht, vul uw e-mailadres in
Dit veld is verplicht, vul uw vraag in

We reageren binnen twee werkdagen op uw bericht. U ontvangt zelf automatisch een kopie. Heeft uw vraag spoed? Dan is het handiger om ons even te bellen.

Veelgestelde vragen

U kunt zelf aangeven wanneer uw vracht door onze chauffeur bij u opgehaald kan worden en wanneer deze afgeleverd moet worden. Alles kan in overleg. Voor ontvangst van uw vracht bij de klant laten we altijd een ontvangst vrachtbrief tekenen. 

Binnenlands vervoer geschiedt volgens de Algemene Vervoerscondities (AVC), steeds zoals de laatst gedeponeerde versie ter griffie van de rechtbank te Amsterdam en Rotterdam. Grensoverschrijdend vervoer geschiedt conform het CMR-verdrag en in aanvulling daarop vernoemde AVC. Op verzoek zenden wij de genoemde voorwaarden kosteloos toe.