header-webwinkel-distributie.jpg

Bouw transport door een ervaren transporteur

Bij ons kunt u terecht voor alle soorten transport van bouwmaterialen door Nederland. Onze vrachtwagens zijn geschikt voor het vervoer van vrijwel alle steen- en betonproducten die in de bouw en bij de aanleg van wegen gebruikt worden. Daarnaast laden en lossen wij met onze kooiaap trailers met gemak buitenmaatse zendingen en goederen op krappe locaties.

Experts in bouwmaterialen transport

Kiest u ervoor om uw bouw transport door ons te laten verzorgen? Dan kiest u voor ervaring, deskundigheid en gecertificeerde chauffeurs. Al onze chauffeurs zijn in het bezit van de benodigde vervoersdiploma’s en op de hoogte van alle veiligheidseisen.

Van der Straten Transport vervoert materialen voor op de bouw, ongeacht de grootte of zwaarte van de producten. Wij zorgen ervoor dat uw bouwmaterialen op tijd, in de juiste conditie én op de juiste plek arriveren.

Transport van bouwmaterialen met kooiaap

Voor transport van bouwmaterialen van en naar bouwplaatsen is de kooiaap onmisbaar. We gebruiken de kooiaap om bouwmaterialen op exact de juiste positie op de bouwplaats neer te zetten. Dit maakt het werk op de bouw vele malen efficiënter. Onze chauffeurs denken altijd met u mee om de goederen zo goed mogelijk te plaatsen.

Bouwmaterialen hebben vaak afwijkende vormen en zijn zwaar van gewicht. Daarom is het verstandig om het transport over te laten aan een gespecialiseerde transporteur. Wij hebben veel ervaring met het transporteren van bouwmaterialen naar bouwplaatsen, groothandels en particulieren.

Van der Straten Transport BV is actief sinds 2016 en laat zich o.a. inhuren voor het transport van bouwmaterialen. Met veel oog voor klantvriendelijkheid, service en stiptheid verzorgen wij transporten door heel Nederland en België. Dat doet we zowel voor zakelijke als particuliere klanten.

Bouw transport met steentrailer en kraan

Naast het laden en lossen met de kooiaap hebben wij ook steentrailers met een eigen kraan beschikbaar. Hiermee laden en lossen wij eenvoudig en op precieze wijze uw vracht op de plaats van bestemming. Dit maakt onze chauffeurs geheel zelfstandig en dat scheelt in de laad- en lostijd.

Bouwmaterialen kunnen vanaf de zijkant van onze trailers gelost worden, dus de afmetingen van de bouwmaterialen vormt nooit een obstakel. Dat doen wij met kranen die ruim 4 ton kunnen tillen tot op 2 meter afstand van de kraanvoet. Met die capaciteit kunnen wij ook uw transport van bouwmaterialen klaren.

Een modern en flexibel wagenpark

Ontzorgen is een belangrijk punt waar we ons sterk voor maken als u ons transportbedrijf inhuurt. Of het nu gaat om enkele pallet of een volle vracht bouwmaterialen. Wij stellen ons flexibel op en creëren voor elk probleem de juiste oplossing.

We beschikken bij Van der Straten Transport over jonge en goed onderhouden voertuigen die allemaal voldoen aan de Euro 6-norm. De Euro 6 is de meest recente milieunorm. Als u ons inhuurt dan kunnen we dus overal uw vrachten afleveren.

U kunt ons inhuren als transportbedrijf voor bouw transport:

Wij helpen u graag met uw transportvraag

Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden over de verbetering in de logistiek naar uw bouwplaats. Wilt u meer informatie ontvangen over bouw transport of wilt u ons transportbedrijf inhuren? Neem dan contact met ons op.

Van der Straten Transport BV
Raadhuisstraat 35
4944 VE Raamsdonk

+31(0)162 - 24 90 09

Dit veld is verplicht, vul uw naam in
Ongeldige invoer
Dit veld is verplicht, vul uw e-mailadres in
Dit veld is verplicht, vul uw vraag in

We reageren binnen twee werkdagen op uw bericht. U ontvangt zelf automatisch een kopie. Heeft uw vraag spoed? Dan is het handiger om ons even te bellen.

Binnenlands vervoer geschiedt volgens de Algemene Vervoerscondities (AVC), steeds zoals de laatst gedeponeerde versie ter griffie van de rechtbank te Amsterdam en Rotterdam. Grensoverschrijdend vervoer geschiedt conform het CMR-verdrag en in aanvulling daarop vernoemde AVC. Op verzoek zenden wij de genoemde voorwaarden kosteloos toe.