header-webwinkel-distributie.jpg

Efficiënte webwinkel distributie met tracking informatie

Webwinkels zijn de laatste jaren in aantal en omvang enorm gegroeid. Het eind van die ontwikkeling is nog lang niet in zicht en webwinkel distributie brengt steeds meer uitdagingen met zich mee. Een belangrijk onderdeel van de webwinkel distributie is het transport en de levering van de bestelde producten.

Klanten rekenen niet alleen op een betrouwbare en snelle verzending van hun bestelling. Ze willen ook graag op de hoogte gehouden worden over de status van de levering. Van der Straten Transport is hierop goed voorbereid met een tracking systeem.

Van der Straten Transport blinkt uit in webwinkel distributie

Wij hebben de webwinkel distributie tot in de puntjes geperfectioneerd. Via ons online portaal kunnen de leverancier en de eindklant elke zending volgen. Dat gebeurt aan de hand van een uniek tracking nummer. De informatie over de transportstatus is 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar en altijd up-to-date.

Bovendien kunnen we naast het transport naar de eindklant ook zendingen voor u als leverancier samenstellen. Daarmee kunnen we een ander belangrijk onderdeel van de webwinkel distributie van u overnemen. Dat doen wij efficiënt, doelgericht en praktisch op basis van maatwerkafspraken die wij daarover met u maken.

Ontzorgen is een groot goed en een belangrijk punt waar we ons dagelijks sterk voor maken. Of het nu gaat om enkele pallet, een volle vracht of een aanvulling op het eigen personeel van onze klanten. Wij stellen ons flexibel op en creëren voor elk probleem de juiste oplossing.

5 redenen om Van der Straten Transport in te schakelen

  • Wij leveren maatwerk op het gebied van webwinkel distributie
  • U kunt zich volledig richten op de commerciële kant van uw webshop
  • Wij hanteren heldere en scherpe tarieven
  • Wij werken betrouwbaar, efficiënt en effectief
  • Elke zending is exact te volgen met een uniek tracking nummer

Wij helpen u graag met uw transportvraag

Van der Straten Transport voert de distributie voor uw webwinkel graag voor u uit. Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van webwinkel distributie en wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Van der Straten Transport BV
Raadhuisstraat 35
4944 VE Raamsdonk

+31(0)162 - 24 90 09

Dit veld is verplicht, vul uw naam in
Ongeldige invoer
Dit veld is verplicht, vul uw e-mailadres in
Dit veld is verplicht, vul uw vraag in