header-webwinkel-distributie.jpg

Webshop distributie en verzending uitbesteden

Heeft u een webshop en behoefte aan een transporteur om uw orders uit te leveren? Bij Van der Straten Transport hebben we ons gespecialiseerd in webshop leveringen met buitenmaatse en/of zware producten. Hierbij moet u denken aan (tuin)hout, sierbestrating of bigbags en zakgoed met potgrond of grind. We leveren binnen maximaal 5 werkdagen tegen marktconforme tarieven.

Omdat transport altijd beter, sneller en efficiënter kan.

Webshops zijn de laatste jaren in aantal en omvang enorm gegroeid. Het eind van die ontwikkeling is nog lang niet in zicht en webwinkel distributie brengt steeds meer uitdagingen met zich mee. Een belangrijk onderdeel van de webwinkel distributie is het transport en de levering van de bestelde producten.

Klanten rekenen niet alleen op een betrouwbare en snelle verzending van hun bestelling. Ze willen ook graag op de hoogte gehouden worden over de status van de levering. Van der Straten Transport is hierop goed voorbereid met een tracking systeem. Bij ons kunt u de volledige webshop verzending met ene gerust gevoel uitbesteden.

Waarom webshop verzending uitbesteden?

Stuurt u uw eigen personeel op pad met een transport? Daardoor houdt u minder handen over om uw orders te verwerken. Wij nemen het transport van uw zendingen uit handen tegen een zeer concurrerend tarief. Zo bespaart u op het transport en kunt u uw eigen personeel flexibel inzetten.

Onze dienstverlening zien wij als het verlengde van uw (online) winkel. We opereren als huisvervoerder en respecteren de wensen en eisen van uw bedrijf.

"Ontzorgen is een groot goed en een belangrijk punt waar we ons dagelijks sterk voor maken. Of het nu gaat om enkele pallet, een volle vracht of een aanvulling op het eigen personeel van onze klanten. Wij stellen ons flexibel op en creëren voor elk probleem de juiste oplossing."

Webshop leveringen met kooiaap of kraanwagen tot aan de voordeur

Van der Straten Transport is gespecialiseerd in het vervoer van bouwmaterialen en buitenmaatse producten, ongeacht de grootte of zwaarte van de producten. Wij zorgen ervoor dat uw materialen op tijd, in de juiste conditie én op de juiste plek arriveren.

Iedere zending lossen we geheel zelfstandig met behulp van een kooiaap of met een kraanwagen. Met ons moderne wagenpark hebben we voor ieder product en iedere locatie een passende transport oplossing.

Van der Straten Transport blinkt uit in webwinkel distributie

Wij hebben de webwinkel distributie tot in de puntjes geperfectioneerd. Via ons online portaal kunnen de leverancier en de eindklant elke zending volgen. Dat gebeurt aan de hand van een uniek tracking nummer. De informatie over de transportstatus is 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar en altijd up-to-date.

Bovendien kunnen we naast het transport naar de eindklant ook zendingen voor u als leverancier samenstellen. Daarmee kunnen we een ander belangrijk onderdeel van de webwinkel distributie van u overnemen. Dat doen wij efficiënt, doelgericht en praktisch op basis van maatwerkafspraken die wij daarover met u maken.

Wij maken het waar

  • Zendingen binnen 5 werkdagen bij uw klanten geleverd
  • Scherpe transport tarieven van gemiddeld € 85,00 per zending
  • We vertegenwoordigen uw bedrijf met servicegericht personeel
  • U wordt volledig ontzorgt bij het uitvoeren van uw transporten

Wij helpen u graag met uw transportvraag

Van der Straten Transport voert de distributie voor uw webwinkel graag voor u uit. Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van webwinkel distributie en wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Dit veld is verplicht, vul uw naam in
Ongeldige invoer
Dit veld is verplicht, vul uw e-mailadres in
Dit veld is verplicht, vul uw vraag in

We reageren binnen twee werkdagen op uw bericht. U ontvangt zelf automatisch een kopie. Heeft uw vraag spoed? Dan is het handiger om ons even te bellen.

Binnenlands vervoer geschiedt volgens de Algemene Vervoerscondities (AVC), steeds zoals de laatst gedeponeerde versie ter griffie van de rechtbank te Amsterdam en Rotterdam. Grensoverschrijdend vervoer geschiedt conform het CMR-verdrag en in aanvulling daarop vernoemde AVC. Op verzoek zenden wij de genoemde voorwaarden kosteloos toe.