header-steentransport.jpg

Steentransport en vervoer van betonproducten met laad- en loskraan

Bij Van der Straten Transport kunt u terecht voor alle soorten beton- en steentransport. Onze vrachtwagens zijn geschikt voor het vervoer van vrijwel alle steen- en betonproducten die in de bouw en bij de aanleg van wegen gebruikt worden. Denk aan straat- en gevelstenen, rioolbuizen, betonbanden en stoeptegels.

Maar ook voor zware betonmaterialen zoals betonplaten, betonvloeren, keerwanden of megablokken draaien wij onze hand niet om. Als het nodig is, zetten wij vrachtwagens met gestuurde assen in. Op krappe bouwlocaties is de wendbaarheid dan aanzienlijk groter.

Vrachtwagens met autolaadkraan voor probleemloos laden en lossen

Onze vrachtwagens zijn voorzien van eigen laad- en loskranen. Met hulpmiddelen zoals een pallethaak, hulotang, hydraulische stenenklem en lasthaak kunnen wij alle materialen zelf bij u op locatie laden en lossen. Dat doen wij met kranen die ruim 4 ton kunnen tillen tot op 2 meter afstand van de kraanvoet. Met die capaciteit kunnen wij ook uw transportklus klaren.

Flexibiliteit in transport en aflevering

Wij kunnen leveren op basis van afgesproken tijden. Onze vakkundige en ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat alle materialen netjes en op tijd op de juiste locatie en de juiste plaats worden afgeleverd. Zo kunnen uw werkzaamheden zonder onderbreking doorgaan.

eerwanden, betonplaten of megablokken kunnen wij bovendien vanaf de vrachtwagen rechtstreeks voor u plaatsen. Dat levert u, naast gemak en snelheid, ook nog een besparing op de huurkosten van extra transport- en takelmateriaal op.

Wij helpen u graag met uw transportvraag

Van der Straten Transport heeft voor elke type beton- en steentransport het juiste vervoer in huis.

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw steentransport en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Van der Straten Transport BV
Raadhuisstraat 35
4944 VE Raamsdonk

+31(0)162 - 24 90 09

Dit veld is verplicht, vul uw naam in
Ongeldige invoer
Dit veld is verplicht, vul uw e-mailadres in
Dit veld is verplicht, vul uw vraag in

We reageren binnen twee werkdagen op uw bericht. U ontvangt zelf automatisch een kopie. Heeft uw vraag spoed? Dan is het handiger om ons even te bellen.

Binnenlands vervoer geschiedt volgens de Algemene Vervoerscondities (AVC), steeds zoals de laatst gedeponeerde versie ter griffie van de rechtbank te Amsterdam en Rotterdam. Grensoverschrijdend vervoer geschiedt conform het CMR-verdrag en in aanvulling daarop vernoemde AVC. Op verzoek zenden wij de genoemde voorwaarden kosteloos toe.