header-webwinkel-distributie.jpg

Transportbedrijf Raamsdonksveer

U bent op zoek naar een transportbedrijf in Raamsdonksveer dat u kunt inhuren om uw transporten uit te voeren? Dan bent u bij Van der Straten Transport aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor diverse soorten transporten, waaronder steentransport, kooiaap transport en webwinkel distributie. Wij zijn een betrouwbare partner op het gebied van transporten in Nederland en België.

Een modern en flexibel wagenpark

Ontzorgen is een groot goed en een belangrijk punt waar we ons sterk voor maken als u ons transportbedrijf in Raamsdonksveer inhuurt. Of het nu gaat om enkele pallet, een volle vracht of een aanvulling op het eigen personeel van onze klanten. Wij stellen ons flexibel op en creëren voor elk probleem de juiste oplossing.

We beschikken bij Van der Straten Transport Raamsdonksveer over jonge en goed onderhouden voertuigen die allemaal voldoen aan de Euro 6-norm. De Euro 6 is de meest recente milieunorm. Op dit moment is deze Europese emissiestandaard verplicht in veel binnensteden en grote industriezones. Als u ons inhuurt dan kunnen we dus overal uw vrachten afleveren.

Ervaren transportbedrijf in Raamsdonksveer

Onze chauffeurs hebben niet alleen de benodigde ervaring, ze kennen ook de verschillende regels voor het plaatsen van goederen in een opslag in Raamsdonksveer. Zo ontzorgen wij u volledig waardoor u zich kunt concentreren op de kernactiviteiten van uw bedrijf.

Naast ons eigen personeel zijn er ook eigen rijders voor ons actief. Eigen rijders zijn ZZP-chauffeurs met een eigen truck. In de meeste gevallen rijden ze met opleggers van ons. De keuze voor de samenwerking met eigen rijders past goed bij onze visie en werkwijze.

Van der Straten Transport BV is actief sinds 2016 en laat zich inhuren als transportbedrijf in diverse branches. Met veel oog voor klantvriendelijkheid, service en stiptheid verzorgen wij vanuit Raamsdonksveer transporten door Nederland en België.

Inhuren van transport professionals in Raamsdonksveer

Kiest u ervoor om een vrachtwagen met chauffeur bij ons te huren inclusief een kraan of kooiaap? Dan kiest u voor ervaring, deskundigheid en een gecertificeerde chauffeur. Al onze chauffeurs zijn in het bezit van de benodigde vervoersdiploma’s en op de hoogte van alle veiligheidseisen. Zij zijn bedreven in het besturen van een kraan of kooiaap en verplaatsen uw goederen zorgvuldig en tot op de millimeter nauwkeurig.

Waarom uw transport in Raamsdonksveer aan ons uitbesteden?

Als transportbedrijf in Raamsdonksveer zijn wij gespecialiseerd in het transport van buitenmaatse en/of zware producten. Iedere zending lossen we geheel zelfstandig met behulp van een kooiaap of met een kraanwagen. U kunt bij ons terecht voor:

Heeft u een logistieke uitdaging?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag persoonlijk meer over de mogelijkheden.

Van der Straten Transport BV
Raadhuisstraat 35
4944 VE Raamsdonk

+31(0)162 - 24 90 09

Dit veld is verplicht, vul uw naam in
Ongeldige invoer
Dit veld is verplicht, vul uw e-mailadres in
Dit veld is verplicht, vul uw vraag in

We reageren binnen twee werkdagen op uw bericht. U ontvangt zelf automatisch een kopie. Heeft uw vraag spoed? Dan is het handiger om ons even te bellen.

Binnenlands vervoer geschiedt volgens de Algemene Vervoerscondities (AVC), steeds zoals de laatst gedeponeerde versie ter griffie van de rechtbank te Amsterdam en Rotterdam. Grensoverschrijdend vervoer geschiedt conform het CMR-verdrag en in aanvulling daarop vernoemde AVC. Op verzoek zenden wij de genoemde voorwaarden kosteloos toe.