header-zakgoed-transport.jpg

Pallet, zakgoed en stukgoed transport van verpakte stoffen

Transport van verpakte producten op stukgoed basis is onze specialisatie. Van der Straten Transport verzorgt zakgoed transport van onder andere cement, kalk, zand en bouwmaterialen. Deze vrachten vervoeren we met huiftrailers, uitgerust met een kooiaap voor flexibel laden en lossen.

Zakgoed en pallet transport met functionele huiftrailers

Bij huifvervoer worden uw goederen beschermd tegen wind en regen. Het is dus niet nodig om de lading af te zeilen. Onze trailers hebben geen vaste zijkanten, maar zijn rondom helemaal voorzien van zeilen. Deze zeilen kunnen eenvoudig over de gehele lengte vanaf de zijkant en achterkant geopend worden. Onze chauffeurs kunnen daardoor makkelijk overal bij.

Huifvervoer is geschikt om allerlei soorten lading te vervoeren. Wij zetten onze veelzijdige huiftrailers onder andere in voor het transport van zakgoed, big bags en palletgoederen.

Pallet en stukgoed transport op maat

Voor palletvervoer draaien wij onze hand niet om. Voor een groeiende groep opdrachtgevers verzorgen wij het palletvervoer van zakgoederen. Dit kunnen bouwmaterialen zijn, maar bijvoorbeeld ook karton voor levensmiddelen.

Wij verzorgen transport voor kleine pallets, meerdere pallets of complete ladingen. Ook het verzenden van lange pakketten of afwijkende goederen nemen wij graag voor onze rekening. Wij regelen voor u de meest efficiënte oplossing.

Zakgoed en pallets snel en eenvoudig laden of lossen met de kooiaap

U kunt bij ons terecht voor diverse soorten transport, waaronder kooiaap transport en steentrailer transport. Dankzij de kooiaap (meeneemheftruck) en autolaadkraan kunnen wij op vrijwel iedere locatie leveren, dus ook op bouwplaatsen en agrarische bedrijven.

Als standaard gebruiken wij 4-weg meeneemheftrucks. Deze heftrucks kunnen in alle richtingen rijden: vooruit, achteruit en zijwaarts. Op locaties waar weinig ruimte is, kunnen we met een kooiaap daardoor toch heel goed manoeuvreren.

"Van der Straten Transport BV is actief sinds 2016 en laat zich o.a. inhuren voor het transport van zakgoed en stukgoed. Met veel oog voor klantvriendelijkheid, service en stiptheid verzorgen wij transporten door heel Nederland. Wij stellen ons flexibel op en creëren voor elk probleem de juiste oplossing."

Waarom uw zakgoed of pallet transport aan ons uitbesteden?

Voor ons is transport veel meer dan verplaatsen van A naar B. Onze dienstverlening is erop gericht om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen en om ieder transport zorgvuldig af te leveren. Wij realiseren dit met efficiënte logistieke oplossingen op maat.

Wij nemen het transport van uw zendingen uit handen tegen een zeer concurrerend tarief. Zo bespaart u op het transport en kunt u uw eigen personeel flexibel inzetten.

Naast zakgoed en pallet transport bieden wij ook vele andere mogelijkheden waaronder:

Wij helpen u graag met uw zakgoed en pallet transport

Van der Straten Transport voert distributie van zakgoed en pallets voor u uit. Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden en wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Van der Straten Transport BV
Raadhuisstraat 35
4944 VE Raamsdonk

+31(0)162 - 24 90 09

Dit veld is verplicht, vul uw naam in
Ongeldige invoer
Dit veld is verplicht, vul uw e-mailadres in
Dit veld is verplicht, vul uw vraag in